استاندار چهارمحال وبختياري گفت: مشکلات و مسائل ايجاد شده هفته گذشته شهر بلداجي حل و فصل شده است.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، قاسم سليماني دشتکي روز يکشنبه در شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان افزود: در چند روز اخير در پي درگيري در اين شهر با نشست ها و صحبت هاي که با مردم، خانواده شهدا، امام جمعه و معتمدان اين شهر انجام شد مشکلات بررسي و هم اکنون جو آرامي در شهر حاکم است.
وي در ادامه با تاکيد بر اين که مقابله و پيشگيري از اعتياد و ورود موادمخدر از اولويت هاي استان است، افزود: با شناسايي نقاط آلوده و برنامه ريزي در پيشگيري و مقابله، نقاط آلوده بايد مرتفع شود.
سليماني به عملياتي شدن برنامه هاي حوزه پيشگيري و مقابله با موادمخدر در استان تاکيد کرد و گفت: بايد براي مقابله با اين معضل تمام امکانات دستگاه هاي اجرايي بسيج شود.
معاون سياسي امنيتي استاندار چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست افزود: در حوزه مقابله و پيشگيري از مواد مخدر استفاده و بهره گيري از توان و استعداد سازمان هاي مردمي يک اولويت است.
خدابخش مرادي افزود: ايجاد بستر و فضاي مناسب براي حضور اين سازمان ها در زمينه مقابله يکي از راه هاي پيشگيري است.
وي گفت: هم اکنون 150 تشکل مردمي در استان فعال است که با راه اندازي و ايجاد خانه تشکل ها مي توان از تمام اين ظرفيت ها در حوزه مقابله استفاده کرد.
مرادي اظهار کرد: هم اکنون علاوه بر انجمن هاي مردمي ظرفيت هاي کنگره 60 (معتادان بهبود يافته)، گروه هاي NA در استان وهمچنين معتادان بهبود يافته براي بحث آموزش استفاده کرد.
مديرکل بهزيستي چهارمحال و بختياري نيز افزود: هم اکنون 150 تيم اجتماع محور در پيشگيري از اعتياد شامل؛ 30 تيم اجتماع محور شهري، 23 تيم روستايي، 50 تيم در مهدهاي کودک، 70 تيم در دانشگاه ها و 40 تيم در محيط هاي کار به عنوان زيرمجموعه بهزيستي استان فعاليت دارند.
محمد ميرزايي، از برگزاري 170کارگاه آموزشي زندگي و خانواده با محوريت آموزش و پرورش، 150 کارگاه آموزشي زندگي و خانواده با محوريت محلات شهري و روستايي به منظور مقابله با موادمخدر در استان خبر داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد نيز گفت: 53 مرکز درمان دارويي و 15 مرکز ترک اعتياد در استان فعال است.
سيده فاطمه حسيني افزود: در سه ماه اول امسال بيش از چهار هزار و 800 معتاد به منظور ترک اعتياد به اين مراکز مراجعه کرده اند.